Сумна звістка

Ріпкинську  громаду знову  сколихнула  сумна звістка. Під час виконання бойового завдання 28.07.2023 року, в Пологівському районі Запорізької області, героїчно загинув наш земляк житель селища Ріпки  Прокопенко Олександр Миколайович, 29.12.1978 року народження.

За кошти міжнародного фонду облаштують укриття в школі мистецтв

Сьогодні в Ріпкинській школі мистецтв відбулась зустріч колективу закладу, батьків вихованців школи мистецтв з представником ГО «Доброчин» Олександром Підгорним, який розповів про можливість співробітництва з Міжнародним фондом «PAX» (ПАКС) з Нідерландів. В рамках співпраці фонд може надати допомогу закладу в облаштуванні укриття, в якому під час повітряних тривог діти продовжують навчання.

Молодь та спорт

14 квітня у спортивних залах Ріпкинського ліцею відбувся захоплюючий турнір з волейболу серед молоді 14-30 років, в якому взяли участь жіночі та чоловічі команди з Ріпкинської, Любецької та Киїнської громади.

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

До уваги!!!

Громадяни, які здавали документи для отримання статусу дитини, яка постраждала від воєнних дій та збройних конфліктів 27.03.2024 року та 03.04.2024 року, можуть отримати рішення в службі у справах дітей Ріпкинської селищної ради, каб.114

Шановні мешканці селища Ріпки !  

Від  благодійної організації «БФ «ҐЛОБАЛ ЕМПАВЕРМЕНТ МІШН ЮА» надійшла благодійна допомога у вигляді продуктових наборів для наступних категорій громадян:

Запрошуємо до участі в програмі надання допомоги від ООН (ФАО)

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують малі сільські домогосподарства.