Інформаційне повідомлення  про проведення публічного громадського обговорення

Інформаційне повідомлення про проведення публічного громадського обговорення

Ріпкинська селищна рада з метою врахування думки жителів територіальної громади та безпосередньо Вишнівського старостинського округу повідомляє про проведення публічного громадського обговорення проекту рішення селищної ради «Про припинення шляхом ліквідації юридичної особи Вишнівський заклад загальної середньої освіти I-II ступенів Ріпкинської селищної ради».

До уваги жителів та гостей селища!

До уваги жителів та гостей селища!

26.05.2021 року о 10.00  годині  буде проведена перевірка централізованої системи оповіщення  населення   Ріпкинської  громади із включенням електросирен.

Відбувся моніторинг стану додержання прав дитини в громаді

Відбувся моніторинг стану додержання прав дитини в громаді

18 травня працівники Управління з дотримання прав дитини та сім’ї спільно з регіональним представництвом в Чернігівській області та експертами Громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Право на сім’ю» відвідали нашу громаду з метою вивчення стану додержання прав дітей в умовах адміністративно-територіальної реформи та децентралізації влади.

День вишиванки

День вишиванки

Колектив Ріпкинської селищної ради щиро вітає жителів громади з Днем вишиванки! Українські традиції – одні з найкрасивіших в світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всьому світу. Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи!

В області зафіксовано нові випадки захворювання на ботулізм

В області зафіксовано нові випадки захворювання на ботулізм

Ріпкинське управління Головного Управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області інформує про те, що за поточний період 2021 року на території Чернігівської області зареєстровано 7 випадків захворювання на ботулізм (6 випадків – м. Чернігів, 1 – випадок с. Риботин Коропської селищної ради), із них – 2 летальні випадки (1 – м. Чернігів, 1 – с. Риботин Коропської селищної ради). Всі випадки пов’язані з вживанням риби непатраної в’яленої приготовленої в домашніх умовах та купленої в магазині.

Ріпкинську громаду відвідав народний депутат України Сергій Гривко

Ріпкинську громаду відвідав народний депутат України Сергій Гривко

14 травня, в рамках робочого візиту нашу громаду відвідав народний депутат Сергій Гривко. Під час зустрічі голова громади Сергій Гарус та Сергій Гривко обговорили ряд важливих питань для розвитку громади.

15 травня – Міжнародний День сім’ї

15 травня – Міжнародний День сім’ї

15 травня Україна відзначає Міжнародний День сім’ї. Адже саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.